Elmia

Nu kör vi upp till Jönköping och Elmiaområdet. Ska vara där i morgon eftermiddag. Även i år är jag med på Elmia, Caravan Club, Smålandssektionen och hjälper till. Fälten där ca 2700 ekipage ska ställas upp ska iordningställas och mycket annat. Under mässan har vi schemalagda arbetspass ex: trafikdirigering, uppställning av fordon och vakt.

I hallarna gör utställarna i ordning och utanför på fältet står bilar och husvagnar och väntar på att bli inkörda i hallarna. Det är aktivitet i alla hörn av området.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

13 reaktion på “Elmia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *