Elmia Lördag

Morgon samling kl 09:00 för oss i Smålandssektionen, information och arbetsfördelning. Idag var det uppmärkning av fälten i första hand.

Kall morgon men…..arbetet och solen gjorde att man fort blev varm och fleecetröjan åkte av.  Det går åt ett gäng när man ska märka upp på detta stora fält. Vi markerar var vänster hörn på Husbil och Husvagn ska vara. För att få ett bra avstånd mellan ekipagen.

Utsikt över Vättern och Husqvarna. Minns från förra året att det var många som blev positivt överraskade och glada när det fick denna vy framför sig.

Festlig avslutning på dagen. Vi blev bjudna på en god buffé av Smålandssektionen här på Elmia.  Kul underhållning med sång, musik och sketcher. En bra kväll med trevliga bordsgrannar, tillika grannar i camping byn.

5 reaktion på “Elmia Lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *