Elmia Lördag

Morgon samling kl 09:00 för oss i Smålandssektionen, information och arbetsfördelning. Idag var det uppmärkning av fälten i första hand.

Kall morgon men…..arbetet och solen gjorde att man fort blev varm och fleecetröjan åkte av.  Det går åt ett gäng när man ska märka upp på detta stora fält. Vi markerar var vänster hörn på Husbil och Husvagn ska vara. För att få ett bra avstånd mellan ekipagen.

Utsikt över Vättern och Husqvarna. Minns från förra året att det var många som blev positivt överraskade och glada när det fick denna vy framför sig.

Festlig avslutning på dagen. Vi blev bjudna på en god buffé av Smålandssektionen här på Elmia.  Kul underhållning med sång, musik och sketcher. En bra kväll med trevliga bordsgrannar, tillika grannar i camping byn.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Elmia Lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *