Elmia Lördag

Morgon samling kl 09:00 för oss i Smålandssektionen, information och arbetsfördelning. Idag var det uppmärkning av fälten i första hand.

Kall morgon men…..arbetet och solen gjorde att man fort blev varm och fleecetröjan åkte av.  Det går åt ett gäng när man ska märka upp på detta stora fält. Vi markerar var vänster hörn på Husbil och Husvagn ska vara. För att få ett bra avstånd mellan ekipagen.

Utsikt över Vättern och Husqvarna. Minns från förra året att det var många som blev positivt överraskade och glada när det fick denna vy framför sig.

Festlig avslutning på dagen. Vi blev bjudna på en god buffé av Smålandssektionen här på Elmia.  Kul underhållning med sång, musik och sketcher. En bra kväll med trevliga bordsgrannar, tillika grannar i camping byn.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Elmia Lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *