Elmia Måndag

Igår var det manöverkörning här för oss i Smålandssektionen, för de som ville deltaga, även tipspromenad med trafikfrågor. Hjälpte själv till att bygga upp banan. Kl 11:00 körde första husvagnsekipaget. Jag körde själv banan med husbil. Skapligt väder igår förmiddagen, solen tittade fram emellanåt men det blåste kallt.

Det är inte bara Smålandssektionen som ställer i ordning, Skaraborgssektionen har hand om parkeringen framför utställningshallarna. CC Riks ansluter och bemannar CC montern på mässan.

Aktiviteter i och omkring hallarna. Bilar tvättas för att sedan köras in i utställningshallarna.

Idag måndag har vi haft mycket sämre väder. Det hindrar inte kvartersvärdar i märkesklubbarna/byarna att anlända och inta sina områden.

Fler och fler utställare ansluter och rullar in på fältet.

Utställningsbilarna kommer inrullande på trailer eller för egen maskin. Så nu är här full aktivitet på hela området. Mässan öppnar på Onsdag kl 10,00.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Elmia Måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *