Elmia Mässan

Nu är mässan igång. Här kommer första ekipaget in på mässområdet klockan åtta. Grått har det varit men regnet höll sig borta, på kvällen kom det lite regn.

Vi var inne på mässan en stund och såklart var vi i Carthago montern. Två Malibu uppställda där en som den vi har 6,4 m och så en 5,99 m. Det finns även en Malibu monter på annat ställe.

Det är här på mässan man träffar husbils- vänner/kompisar/bloggare.  Det var Anette med bloggen Husbil Kors & Tvärs som uppmärksammade mig. Vi fick en trevlig pratstund. Bloggarna Vardags-Glitter och  Lennarts tankar träffade jag ute på fältet på mitt arbetspass. Idag började jag mina schemalagda pass med trafikdirigering och nästa pass klockan 05:00 i morgon som vakt.

Vi gick runt i A-hallen en stund, besökte campingmontrar i foajén, många har tävlingar av olika slag. Kul att deltaga. Här kastar vi Bärra, lyckas man få två igenom så får man en gratis campingnatt på Ekerum Camping eller Duse Udde Camping.

9 reaktion på “Elmia Mässan

  1. I år avstår jag från mässan p g a USA främmat, men Ingemar har åkt dit idag. Förstår om du träffar många kända ansikten, kul. 🙂 Det blir en jobbig helg för er förstår jag, men säkert kul också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *