Elmia Mässan

Nu är mässan igång. Här kommer första ekipaget in på mässområdet klockan åtta. Grått har det varit men regnet höll sig borta, på kvällen kom det lite regn.

Vi var inne på mässan en stund och såklart var vi i Carthago montern. Två Malibu uppställda där en som den vi har 6,4 m och så en 5,99 m. Det finns även en Malibu monter på annat ställe.

Det är här på mässan man träffar husbils- vänner/kompisar/bloggare.  Det var Anette med bloggen Husbil Kors & Tvärs som uppmärksammade mig. Vi fick en trevlig pratstund. Bloggarna Vardags-Glitter och  Lennarts tankar träffade jag ute på fältet på mitt arbetspass. Idag började jag mina schemalagda pass med trafikdirigering och nästa pass klockan 05:00 i morgon som vakt.

Vi gick runt i A-hallen en stund, besökte campingmontrar i foajén, många har tävlingar av olika slag. Kul att deltaga. Här kastar vi Bärra, lyckas man få två igenom så får man en gratis campingnatt på Ekerum Camping eller Duse Udde Camping.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

9 reaktion på “Elmia Mässan

  1. I år avstår jag från mässan p g a USA främmat, men Ingemar har åkt dit idag. Förstår om du träffar många kända ansikten, kul. 🙂 Det blir en jobbig helg för er förstår jag, men säkert kul också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *