Torsdag på Elmia

I går var jag på område 2 som sluttar ner mot Vättern. Här är det fin utsikt ut över Vättern och Huskvarna.

Hit kommer man för att träffa vänner, prata resor och titta in på mässan. Så det är inte många som reagerat på lutningen utan tar det positivt. Finns gott om material att palla upp husbilen/husvagnen med på området. Husvagnarna har det alltid lättare med uppställningen på området.

Man försöker att underlätta för husbilar och placerar dessa på de planaste ytorna.

Finns de som varit här förr!

”Vi har grejer med oss så detta blir perfekt plats, bara kompisen får stå tillsammans med mig”. Ut kommer det ramper från bilarna och ett lagarbete sätts igång med att få dessa på plats så de kan ställa upp husbilarna.

Här är det tänkt att spillvattnet ska samlas.

Efter att mässan stängt kommer lite aktiviteter igång på området.  Elvis-kopian som uppträder i området vid de stora Amerikanska husbussarna drar mycket folk.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

7 reaktion på “Torsdag på Elmia

  1. Nere på område 2 bodde vi med Cos-byn. I går fick vi flytta husbilen och den platsen var supersned, så vi har sovit konstigt i natt. Men vi skulle ju åka hemåt idag så det fick gå för 1 natt. Men roliga bilder du fotat, folk har olika fix hur dom ska ordna så dom står rakt. Lite vågat tycker jag….men jag gillar inte klossarna överhuvudtaget men ett måste ibland 🙂 Kram o kul att ses

    • Område 2 är väl inte det optimala men jag tror att som ni stod var det bästa. Svårare med
      fronten nedåt. Fick en del frågor någon tyckte det var trångt och inklämt.
      Verkligen kul att ses. Ha det nu riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *