Torsdag på Elmia

I går var jag på område 2 som sluttar ner mot Vättern. Här är det fin utsikt ut över Vättern och Huskvarna.

Hit kommer man för att träffa vänner, prata resor och titta in på mässan. Så det är inte många som reagerat på lutningen utan tar det positivt. Finns gott om material att palla upp husbilen/husvagnen med på området. Husvagnarna har det alltid lättare med uppställningen på området.

Man försöker att underlätta för husbilar och placerar dessa på de planaste ytorna.

Finns de som varit här förr!

“Vi har grejer med oss så detta blir perfekt plats, bara kompisen får stå tillsammans med mig”. Ut kommer det ramper från bilarna och ett lagarbete sätts igång med att få dessa på plats så de kan ställa upp husbilarna.

Här är det tänkt att spillvattnet ska samlas.

Efter att mässan stängt kommer lite aktiviteter igång på området.  Elvis-kopian som uppträder i området vid de stora Amerikanska husbussarna drar mycket folk.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Torsdag på Elmia

  1. Nere på område 2 bodde vi med Cos-byn. I går fick vi flytta husbilen och den platsen var supersned, så vi har sovit konstigt i natt. Men vi skulle ju åka hemåt idag så det fick gå för 1 natt. Men roliga bilder du fotat, folk har olika fix hur dom ska ordna så dom står rakt. Lite vågat tycker jag….men jag gillar inte klossarna överhuvudtaget men ett måste ibland 🙂 Kram o kul att ses

    • Område 2 är väl inte det optimala men jag tror att som ni stod var det bästa. Svårare med
      fronten nedåt. Fick en del frågor någon tyckte det var trångt och inklämt.
      Verkligen kul att ses. Ha det nu riktigt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *