Fredag på Elmia

Ruskväder idag men det finns kläder som klarar av det. Väldigt lugnt på mitt arbetspass på förmiddagen inte så mycket bilar att ställa upp på område 2. Bara glada miner fast de hamnade längst bort på området.

Inte ett kort taget idag, glömde kameran i bilen.

Många ekipage har valt att lämna Elmia men det är också en hel del som vill in på mässområdet. Flera stod på kö och väntade på att få en biljett till område 1, till område 2 fanns det biljetter att köpa i vakten. På 1:ans område släpps några enstaka biljetter ibland in när någon bil lämnar fältet. På vaktpasset var det en jämn ström av bilar som körde in på fältet med biljetter köpta på nätet.

Fick ta en tur till Willys i regnet efter arbetspasset, mycket var slut i skåpen. Så det blev kokt kyckling med currysås till middag. Med en liten tryckkokare i husbilen kan man få till de allra bästa rätterna på ett enkelt och lätt sätt.

I morgon ska vi in på mässan och titta. Vi har inget speciellt vi ska se utan det blir en rundvandring i hallarna. Ska se om Biltema har slirmattor att sälja. Så kommer det kompisar från Norrköpingstrakten till mässan i morgon .

7 reaktion på “Fredag på Elmia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *