Fredag på Elmia

Ruskväder idag men det finns kläder som klarar av det. Väldigt lugnt på mitt arbetspass på förmiddagen inte så mycket bilar att ställa upp på område 2. Bara glada miner fast de hamnade längst bort på området.

Inte ett kort taget idag, glömde kameran i bilen.

Många ekipage har valt att lämna Elmia men det är också en hel del som vill in på mässområdet. Flera stod på kö och väntade på att få en biljett till område 1, till område 2 fanns det biljetter att köpa i vakten. På 1:ans område släpps några enstaka biljetter ibland in när någon bil lämnar fältet. På vaktpasset var det en jämn ström av bilar som körde in på fältet med biljetter köpta på nätet.

Fick ta en tur till Willys i regnet efter arbetspasset, mycket var slut i skåpen. Så det blev kokt kyckling med currysås till middag. Med en liten tryckkokare i husbilen kan man få till de allra bästa rätterna på ett enkelt och lätt sätt.

I morgon ska vi in på mässan och titta. Vi har inget speciellt vi ska se utan det blir en rundvandring i hallarna. Ska se om Biltema har slirmattor att sälja. Så kommer det kompisar från Norrköpingstrakten till mässan i morgon .

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

7 reaktion på “Fredag på Elmia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *