SPF

Så var det slut för i år med matlagningsgänget. Vi har varit 10 – 12 gubbar som har träffats 1 gång/veckan under hösten. Det hela går ut på att laga mat där vi turas om att komma med bra och intressanta recept på huvudrätt och antingen för- eller efterrätt. Den/de som har hand om att hitta bra recept, handlar också det som behövs för att färdigställa rätterna. Vi har haft tillgång till hemkunskapsköket på skolan som är hyrd genom SPF.

Enkelt att få till det bra, bara man har receptet på läsavstånd.

Visst är det pillgöra att plocka ur ett granatäpple.

Våra damer/fruar blir medbjudna sista gången vi träffas på säsongen. Välkomstbordet uppdukat med allehanda godsaker!

Så här högtidigt har vi det inte till vardags när vi träffas men på avslutningen bjuder vi till lite extra.

Här är några förrätter som vi åstadkom.

Så kan dukningen se ut en vanlig kväll vi träffas. Kul har vi när vi träffas och bra gemenskap, alla gör efter sin förmåga. Kan skryta med att jag har lärt mig att få till både såsen och lite annat.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “SPF

  1. Vilken jättetrevlig hobby. Att laga mat tillsammans
    är verkligen roligt, och man blir bekant på ett speciellt sätt.
    Lyckans damer – tycker jag !!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *