Persköps ställplats

Var nyfiken på Persköps ställplats så vi körde dit. När vi kom dit var det redan mörkt och kallt -2 grader och det var en ishinna på sjön på kvällen. Lite svårt att få upp bommen för spärren hade frusit fast men vi kom in. Letade upp en plats, inga problem det var ingen trängsel, bara vi och en bil med husvagn. Betalade med Swish. Smidigt sätt att erlägga avgiften! 180 kr /24h med eller utan El. Toaletter, Duschar, vatten och tömning inkluderat i priset. Vaknar på morgonen och tittar på termometern som visar +5,3 grader och vi packar ihop och vänder hemåt.

Trivs man på Fiskecampen i Skruv så trivs man också här. Hit kan man köra flera gånger och upptäcka omgivningen. Inte så långt att köra för vår del från Helsingborg till lite utanför Eket.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Persköps ställplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *