Blev bra!

Så kom dom till slut fälgsidorna som vi beställde på Ebay. 43 Euro plus frakt för 4 st riktigt bra pris. Nya fina så nu är det bara att sätta dem på husbilen.

Monterat på bilen klart mycket snyggare med dessa på än att ha bara fälg.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Blev bra!

    • Har pratat alufälgar sedan 70 talet men aldrig kostat på mig några. Men nu är det alufälgar
      till sommardäcken. Detta är vinterdäcken som detta är till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *