Öppet hus………

hos Bengt i Örkelljunga idag som vi besökte. Mycket folk redan från start som vanligt. Vi passade på att se oss omkring i verkstad och utställningshallar, och var med på lite tävlingar.

Två långa köer till förtäringen, Chili con carne bjöds det på, en lite kryddstark maträtt men gott det var.

Här träffar man gamla bekanta och så klart blir det husbilsprat. Även nya bekantskaper hamnar man tillsammans med vid borden. Vi har varit med sedan början i nya hallarna hos Bengt i Örkelljunga.  Redan kund på 80-talet men då på platsen inne i Örkelljunga där vi köpte husvagn och första husbilen.

Kylig dag minus 1 -2 grader, inte bara husbilar idag på ställplatsen.

Vi tog inte husbilen upp till Örkelljunga utan lillbilen.

Ett av momenten i verkstaden som en tävling att bytta luftfilter

Foto BiÖ från FB

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Öppet hus………

  1. Det är trevligt med kundträffar som hos BiÖ. Vi var hos Blå Kusten i Norrköping nyligen och blev bjudna på korv och bröd. Man skapar en relation till sin leverantör, vilket alltid är bra. Även om de egentligen är ute efter att sälja nyare, större och dyrare till oss. Men det är vår sak att hålla huvudet kallt. Vi blev bjudna på korv, men handlade inget (i och för sig hade vi köpt nya bil av dem två månaden tidigare…).
    Nästa gång jag behöver byta luftfilter hör jag av mig till Nils-Åke. Hoppas vi ses under 2018.

    • Ha det är så lätt att du klarar av det själv. Vi har varit trogna hos BiÖ men nu är nog den sista köpt.
      Blir ingen mera husbil nu får denna hålla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *