Födelsedag

I helgen firade vi Ask som blev 6 År. Som ni ser på flaggorna så var vi i Danmark. Grattis än en gång och hoppas det blev något över att ta med till børnehaven idag.


Paketöppning innan han fick hugga in på tårtan. Vi var 21 personer på kalaset så mycket paket blev det. Lego är en favorit sysselsättning men lite annat blev det också.

Så  var det där att blåsa ut alla ljus samtidigt!

Och vem ska ta tårta först om inte födelsedagsbarnet

Som vanligt var det Pappa Per-Thore som har gjort tårtan. Har man en pappa som är konditor och kock så blir det så här fin tårta och mycket annat gott till kaffet

Birgitta och jag blev hämtade och skjutsade dagen till ära av Linn och barnen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Födelsedag

    • Din tårta var också ett mästerverk, och den här kan jag försäkra att den var god

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *