Så här blev det

Nu är backkameran installerad. En injustering av kameran kvarstår när denna bild togs.  Svårt att få en bra placering på skärmen men jag utnyttjade platsen för radion som vi inte använder. Radio tar vi över mobilen/dator och en Bluetooth-högtalare.

Är så klart själv nöjd med placeringen av skärmen.

Satt även dit ett USB uttag när jag ändå var igång och drog kabel. Under bordet blev den bästa placeringen, inga kablar i vägen, och det är där i fönstret som wifi routern brukar ligga.

Även en lampa i ”garaget” är monterad. MEN det finns ju redan en tänker någon, visst finns det. Den är helt malplacerad. Det går inte att komma åt den när bilen är lastad. Och i vårt fall hände det att den tändes av lasten i garaget. Den lampan tillhör Fiat, alltså bildelen. Men nu med den nya lampan lätt åtkomlig blir det bra belysning i garaget. Fanns en  ledig 12 V kabel från EBL:n som jag har utnyttjat till detta.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Så här blev det

    • Finns alltid saker som kan bli bättre. Vi köpte denna bilen utan att sätta på något extra
      utan har tagit det i efterhand

  1. Det var minsann en rejäl bildskärm till backkameran. Jag använder både backkamera och backspeglar när jag backar. Det skulle även vara bra med en summer där bak som varnar när man backar. För säkerhet skull har jag även tagit för vana att själv gå ut och titta innan jag börjar backa.

    • ”rejäl bildskärm” Och jag upptäckte att den var svårplacerad också. Men detta får var bra.
      Ja man ska försäkra sig om att det är fritt bakom det år viktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *