Så här blev det

Nu är backkameran installerad. En injustering av kameran kvarstår när denna bild togs.  Svårt att få en bra placering på skärmen men jag utnyttjade platsen för radion som vi inte använder. Radio tar vi över mobilen/dator och en Bluetooth-högtalare.

Är så klart själv nöjd med placeringen av skärmen.

Satt även dit ett USB uttag när jag ändå var igång och drog kabel. Under bordet blev den bästa placeringen, inga kablar i vägen, och det är där i fönstret som wifi routern brukar ligga.

Även en lampa i “garaget” är monterad. MEN det finns ju redan en tänker någon, visst finns det. Den är helt malplacerad. Det går inte att komma åt den när bilen är lastad. Och i vårt fall hände det att den tändes av lasten i garaget. Den lampan tillhör Fiat, alltså bildelen. Men nu med den nya lampan lätt åtkomlig blir det bra belysning i garaget. Fanns en  ledig 12 V kabel från EBL:n som jag har utnyttjat till detta.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Så här blev det

  • Finns alltid saker som kan bli bättre. Vi köpte denna bilen utan att sätta på något extra
   utan har tagit det i efterhand

 1. Det var minsann en rejäl bildskärm till backkameran. Jag använder både backkamera och backspeglar när jag backar. Det skulle även vara bra med en summer där bak som varnar när man backar. För säkerhet skull har jag även tagit för vana att själv gå ut och titta innan jag börjar backa.

  • “rejäl bildskärm” Och jag upptäckte att den var svårplacerad också. Men detta får var bra.
   Ja man ska försäkra sig om att det är fritt bakom det år viktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *