Nu äntligen kom……..

Ja, så kan man uttrycka sig, nu när våren kom till Skåne så vänder vi blicken norr ut. Fint körväder sol och blå himmel men mycket hård vind.

Inte helt problemfri resa, Fiat har haft konstigheter för sig vill inte starta på första “vrid på nyckeln” som vanligt. Var i kontakt med BiÖ men där var det ingen tid för drop in hjälp. Jag lyckades att få igång bilen var gång, så vi kom till slutmålet. Ena gången var det gas som behövdes nästa gång bara trampa ner bromsen som vanligt. Nästa gång var det bara tyst inget hände, väntade och gav gas så hoppade bilen igång.  Märks inget under gång rullar på som vanligt. Vi får kontakta en Fiatverkstad i Norrköping på Måndag och hoppas på att de kan greja detta.

En välbehövlig rast, vila vid Brahehus med fika Zoégas kaffe och en macka.

Så  är vi på plats hos Gisela & Micke ( på Vikbolandet) här är det lite snö kvar i skogskanten.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Nu äntligen kom……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *