Nu äntligen kom……..

Ja, så kan man uttrycka sig, nu när våren kom till Skåne så vänder vi blicken norr ut. Fint körväder sol och blå himmel men mycket hård vind.

Inte helt problemfri resa, Fiat har haft konstigheter för sig vill inte starta på första ”vrid på nyckeln” som vanligt. Var i kontakt med BiÖ men där var det ingen tid för drop in hjälp. Jag lyckades att få igång bilen var gång, så vi kom till slutmålet. Ena gången var det gas som behövdes nästa gång bara trampa ner bromsen som vanligt. Nästa gång var det bara tyst inget hände, väntade och gav gas så hoppade bilen igång.  Märks inget under gång rullar på som vanligt. Vi får kontakta en Fiatverkstad i Norrköping på Måndag och hoppas på att de kan greja detta.

En välbehövlig rast, vila vid Brahehus med fika Zoégas kaffe och en macka.

Så  är vi på plats hos Gisela & Micke ( på Vikbolandet) här är det lite snö kvar i skogskanten.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Nu äntligen kom……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *