Söder ut

Rullat några mil söder ut med många stopp på vägen. Ändå inte så många mil men med några övernattningar. Vi gästade kompisar i Bie och det är sista gången vi står på deras gata och övernattar. Huset sålt och de är på väg att flytta in till stan. Här har vi varit parkerade alla årstider på året. Nu önskar vi er lycka till med nya boendet. Många tack för denna gång .

Lämnade Bie körde till Norrköping där vi först utnyttjade husbilsservice vid Circle K Ingelsta.  Vidare in genom stan kontaktade vi min syster. Vi var välkommna på fika och köpte med lite kaffebröd. Kul att träffas och prata en stund tack för idag.

Nu är vi på vår alldelse privata ställplats hos Gisela & Micke.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Söder ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *