Knäckebröd

Är man i Leksand trakten och ändå kör förbi så kan man ta hem lite knäckebröd från fabriksbutiken. Denna gången blev det 60 st paket i en kartong med rutor det vi brukar köpa på Coop hemma och några sorter till

Tack Åke & Wanja för en trevlig dag med mat och dricka och skön morgon promenad, och 11-kaffe. Bästa ställplatsen hit tills på resan.

Ett toppenställe för Lilla My att få springa lös och leka med Valle och Jessie. Få sällskap på morgonpromenaden i skogen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Knäckebröd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *