Ledsen

Så ledsen vår trädgård ser ut!  Vi kom hem igår till vårt hus efter några veckor ute med husbilen. Tomaterna var det enda som levde och det får vi tacka vår jättesnälla granne för, som fyllde på vatten i tunnan. Har sattsatt på bevattning, men blir tunnan tom då är det kört. Nu hoppas vi på regn så det mesta kommer igång igen.

 

Syns verkligen på bilden hur ledsen vår trädgård är.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Ledsen

 1. Ja så torr o tråkig var alltid vår gräsmatta i Varberg när vi kom hem efter våra lite längre resor. Nu har vi inte dom problemen och det känns verkligen jättebra, bara att låsa dörren o ta hissen ner.

  • Jag gömför vårt villa med lägenhet som i markplan. Vill nog inte bo så jag måste ta hissen.
   Vi bara låser dörren och är reser bort det får bli som det blir i trädgården

 2. Så där ser det i många trädgårdar, även vår. Jag vattnar inte gräsmattan, koncentrerar mig istället på växter som jag har planterat och som ser törstiga ut. Gräsmattan brukar alltid hämta sig och komma tillbaka.

  • Vi har inga mängdet av växter MEN tomater som det skulle vara kul om de överlever denna torkan
   De får vatten av oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *