Ledsen

Så ledsen vår trädgård ser ut!  Vi kom hem igår till vårt hus efter några veckor ute med husbilen. Tomaterna var det enda som levde och det får vi tacka vår jättesnälla granne för, som fyllde på vatten i tunnan. Har sattsatt på bevattning, men blir tunnan tom då är det kört. Nu hoppas vi på regn så det mesta kommer igång igen.

 

Syns verkligen på bilden hur ledsen vår trädgård är.

10 reaktion på “Ledsen

  1. Ja så torr o tråkig var alltid vår gräsmatta i Varberg när vi kom hem efter våra lite längre resor. Nu har vi inte dom problemen och det känns verkligen jättebra, bara att låsa dörren o ta hissen ner.

    • Jag gömför vårt villa med lägenhet som i markplan. Vill nog inte bo så jag måste ta hissen.
      Vi bara låser dörren och är reser bort det får bli som det blir i trädgården

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *