Födelsedag

Nu i helgen (lördag) firade vi Linns 40:e födelsedag. Blev bjuden på ett hej-dundrande kalas. Trevligt att få träffa deras vänner, syskon och kusin med familjer och mingla runt. Vi hittade en bra plats i skuggan på den övre altanen med markisen utrullad. Pulled Pork burgare, coleslew, potatissallad och dressing och äppelkaka till efterätt också. Inte behövde man gå hungrig från den festen. Menyn var ett samarbete med Linns svåger och det blir alltid en höjdare när han är inblandad i maten.

Barnen hade roligt med att bada i poolen.  I inbjudan stod det glöm inte badkläder och handdukar. Det var bara barnen som har läst den kommentaren.

Idag Söndag var det Gisela som blev firad, fast hon har slutat att fylla år. Men en fika hemma hos Moa i Billesholm blev det. Tillsammans med Giselas barn och barnbarn.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *