Födelsedag

Nu i helgen (lördag) firade vi Linns 40:e födelsedag. Blev bjuden på ett hej-dundrande kalas. Trevligt att få träffa deras vänner, syskon och kusin med familjer och mingla runt. Vi hittade en bra plats i skuggan på den övre altanen med markisen utrullad. Pulled Pork burgare, coleslew, potatissallad och dressing och äppelkaka till efterätt också. Inte behövde man gå hungrig från den festen. Menyn var ett samarbete med Linns svåger och det blir alltid en höjdare när han är inblandad i maten.

Barnen hade roligt med att bada i poolen.  I inbjudan stod det glöm inte badkläder och handdukar. Det var bara barnen som har läst den kommentaren.

Idag Söndag var det Gisela som blev firad, fast hon har slutat att fylla år. Men en fika hemma hos Moa i Billesholm blev det. Tillsammans med Giselas barn och barnbarn.

8 reaktion på “Födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *