Totalförbud

Totalförbud på grillning och eldning i Skåne!

Det här gäller vid eldningsförbud

  • Eldningsförbud innebär att du inte får grilla eller elda utomhus. All eldning utomhus är då förbjuden.
  • Tänk på att du kan ställas till svars och bli straffad om du orsakar en brand på grund av oaktsamhet.

Har parkerat husbilen för kvällen, hör hur grannen i bilen bredvid pratar i telefonen om att han grillar. Går och ser efter visst, där är kolgrillen tänd och köttet ligger och gottar till sig. Jag kunde inte låta bli att säja att det är totalförbud med öppen eld (Grillning) i kommunen vi är, och i hela Skåne därtill.  Går in på Kommunens hemsida och får det förtydligat att totalförbud gäller.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

17 reaktion på “Totalförbud

  1. Tänk att det ska vara så svårt att fatta för folk att vi inte får grilla nu. Tur att ni klarade er från eldsvåda där, inte roligt med en husbil bredvid den grillen i denna torka som råder. Kram

  2. Bra att du sa till. I hela Stockholms län är det från och med igår grillförbud även på egna tomten gäller även gasolgrill
    Kram

  3. Hur svårt kan det vara. Fattar inte hur folk tänker. Eller snarare gör de väl inte det.Nu är det väl totalt eldningsförbud även med gasolgrill. Åtminstone är det så i Östergötland. Även här där vi varit i Danmark är det grillförbud. Torrt somfnöskeoch varmt! Var betydligt skönare på Island.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *