Fiber

Vi har haft och har ett väldans oväsen omkring oss i vår annars så tysta samfällighet. Grävmaskiner och traktorer på alla sidor om huset som gräver och lägger kabel till vårat  framtida fibernät. Har beställt och kommer att få det installerat i huset.

Öresundskraft Stadsnät är ett öppet fiberoptiskt nät för Internet och andra tjänster. Så vi kommer att ha många leverantörer och tjänster att välja på.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

9 reaktion på “Fiber

  1. Vi har dragit in fiber, men inte kopplat in den ännu. Så länge som vi åker bort flera månader i taget, så får den flyttbara routern duga med 40 + 30 GB. När vi inte kommer att åka på långresor längre, då får vi koppla in oss på fibern. Det är en större kostnad med både router och fiber för oss. Ha de gott!

    • Trådlöst Tv är inget jag tror på. Men nu ska vi ha det enkelt och bara ha ett litet utbud. Vi har också ComHem i Samfälligheten som kommer att leva kvar. Dålig uppslutning kring fiber anslutning under 50 procent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *