Rullat några mil …….

upp till Jönköping. Vi är på plats en dag tidigare innan inkörning på Elmia området. Vi ska vara med i år också med Caravan Club och ställa i ordning uppställnings ytor, så att mässbesökarna lätt kommer på plats.

Valde att köra ner till Husqvarna Oset  N 57.793049 E 14.260138.

Här står vi bra tillsammans med några andra andra husbilar bl a en från Spanien.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Rullat några mil …….

  1. Eftersom jag är med och jobbar för Fritidsmagasinet Caravan rullar vi in på tisdag eftermiddag då vi ska ha redaktionsmöte. Då kan ske det är du som tar emot oss 😀
    Vi ska stå på Riks, som vanligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *