Elmia

Regnig början på vår vistelse i Jönköping men nu, Lördag eftermiddag, har vi till och med haft sol. Klockan 9:00 var det samling där vi blev välkomnade och fick information och presentation av de olika arbetsmomenten som vi har att utföra fram till mässans öppnande. Idag på förmiddagen var det område två som skulle märkas upp. Det var där jag gick in och hjälpte till, man får lite motion att gå på det fältet också.

Det här fältet kommer att vara fullt av husvagnar/husbilar från och med Onsdag.

Det har varit Lastbilsmässa förra veckan och de verkar som de är sena med återställande av området till den här mässan. Mängder av husbilar/husvagnar har redan anlänt,och väntar på att få komma in i hallarna. Det pågår febril aktivitet i alla hörn på mässområdet med att ställa i ordning för mässan.

Detta är vår Camp på området.

6 reaktion på “Elmia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *