Elmia

Regnig början på vår vistelse i Jönköping men nu, Lördag eftermiddag, har vi till och med haft sol. Klockan 9:00 var det samling där vi blev välkomnade och fick information och presentation av de olika arbetsmomenten som vi har att utföra fram till mässans öppnande. Idag på förmiddagen var det område två som skulle märkas upp. Det var där jag gick in och hjälpte till, man får lite motion att gå på det fältet också.

Det här fältet kommer att vara fullt av husvagnar/husbilar från och med Onsdag.

Det har varit Lastbilsmässa förra veckan och de verkar som de är sena med återställande av området till den här mässan. Mängder av husbilar/husvagnar har redan anlänt,och väntar på att få komma in i hallarna. Det pågår febril aktivitet i alla hörn på mässområdet med att ställa i ordning för mässan.

Detta är vår Camp på området.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Elmia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *