Gult Kort

Va nu då vi har ju registrerade bilens registreringsskylt så det ska bara vara att köra igenom. Men bommen stannar nerfälld vad är det som händer och varför. Provar att vifta med brobizzet genom sidorutan men inget händer. Har ingen idé varför vi inte kom igenom betalstationen, tänker att jag har glömt att öppna korten för utlandsköp. Så fick vi hjälp av personalen som meddelar att vi har inget betalkort registrerat som är godkänt. Nytt kort ja så är det men det var glömt och ej heller registrerat det nya på bron.  Gult Kort ser man på fotbollsplanen men även här på Öresundsbron när man är  betalningsoduglig. Ingen fara de släppte igenom oss, så nu är det bara att uppdatera informationen på Öresundsbrons hemsida innan hemresan.

Vi kör alltid bron när vi hälsar på hos Ida & Per-Thore  och Ask.

När vi sedan körde hem var allt klappat och klart bara att köra igenom.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Gult Kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *