Gult Kort

Va nu då vi har ju registrerade bilens registreringsskylt så det ska bara vara att köra igenom. Men bommen stannar nerfälld vad är det som händer och varför. Provar att vifta med brobizzet genom sidorutan men inget händer. Har ingen idé varför vi inte kom igenom betalstationen, tänker att jag har glömt att öppna korten för utlandsköp. Så fick vi hjälp av personalen som meddelar att vi har inget betalkort registrerat som är godkänt. Nytt kort ja så är det men det var glömt och ej heller registrerat det nya på bron.  Gult Kort ser man på fotbollsplanen men även här på Öresundsbron när man är  betalningsoduglig. Ingen fara de släppte igenom oss, så nu är det bara att uppdatera informationen på Öresundsbrons hemsida innan hemresan.

Vi kör alltid bron när vi hälsar på hos Ida & Per-Thore  och Ask.

När vi sedan körde hem var allt klappat och klart bara att köra igenom.

5 reaktion på “Gult Kort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *