Gult Kort

Va nu då vi har ju registrerade bilens registreringsskylt så det ska bara vara att köra igenom. Men bommen stannar nerfälld vad är det som händer och varför. Provar att vifta med brobizzet genom sidorutan men inget händer. Har ingen idé varför vi inte kom igenom betalstationen, tänker att jag har glömt att öppna korten för utlandsköp. Så fick vi hjälp av personalen som meddelar att vi har inget betalkort registrerat som är godkänt. Nytt kort ja så är det men det var glömt och ej heller registrerat det nya på bron.  Gult Kort ser man på fotbollsplanen men även här på Öresundsbron när man är  betalningsoduglig. Ingen fara de släppte igenom oss, så nu är det bara att uppdatera informationen på Öresundsbrons hemsida innan hemresan.

Vi kör alltid bron när vi hälsar på hos Ida & Per-Thore  och Ask.

När vi sedan körde hem var allt klappat och klart bara att köra igenom.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Gult Kort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *