Bio

Besökte nya Filmstaden i Helsingborg vid Mäster Palms plats som öppnade den 26 Oktober. Ett enda stort stenlagt torg framför entrén såg lite tråkigt ut. Man saknar också den gamla “SF” loggan nu bara ett fult “F”. Ser nu att de satt vår gamla kökslampa på lyktstolpen.

Affärer och restaurant på entréplanet och en rulltrappa upp ligger Filmstaden och där ifrån ännu en rulltrappa upp till sju toppmoderna salonger. Här måste man berömma sköna stolar bra benutrymme en lutning på golvet så man kan ser rakt fram aldrig mer några huvuden i vägen. Och vill man lyxa till de så finns det VIP- fåtöljer men de kostar nog något mera i biljettpriset. En välfylld butik möter en med godis, popcorn och mycket annat och här är det kontantfritt här är det appar och kort man ska använda.

Vad var det för film vi såg, det blev Unga Astrid. Upplevde nog att ljudet var bättre inte så bullrigt och skiftande i höjd. Har man hjälpmedel för att höra bättre så är man känslig för sådant.

 

4 reaktion på “Bio

  1. Trevligt med biobesök. Vi såg “Den blomstertid nu kommer” innan vi åkte hit ner. Den var bra. Däremot var biofåtöljerna väl nersuttna. Dags att förnya i Norrköping. Ha dé gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *