Bio

Besökte nya Filmstaden i Helsingborg vid Mäster Palms plats som öppnade den 26 Oktober. Ett enda stort stenlagt torg framför entrén såg lite tråkigt ut. Man saknar också den gamla ”SF” loggan nu bara ett fult ”F”. Ser nu att de satt vår gamla kökslampa på lyktstolpen.

Affärer och restaurant på entréplanet och en rulltrappa upp ligger Filmstaden och där ifrån ännu en rulltrappa upp till sju toppmoderna salonger. Här måste man berömma sköna stolar bra benutrymme en lutning på golvet så man kan ser rakt fram aldrig mer några huvuden i vägen. Och vill man lyxa till de så finns det VIP- fåtöljer men de kostar nog något mera i biljettpriset. En välfylld butik möter en med godis, popcorn och mycket annat och här är det kontantfritt här är det appar och kort man ska använda.

Vad var det för film vi såg, det blev Unga Astrid. Upplevde nog att ljudet var bättre inte så bullrigt och skiftande i höjd. Har man hjälpmedel för att höra bättre så är man känslig för sådant.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Bio

  1. Trevligt med biobesök. Vi såg ”Den blomstertid nu kommer” innan vi åkte hit ner. Den var bra. Däremot var biofåtöljerna väl nersuttna. Dags att förnya i Norrköping. Ha dé gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *