Tredje Advent

Bara några dagar till till julhelgen. Två millimeter snö har vi haft hittills, två dagar med riktig kyla minus 10 grader. Just dessa dagar var det beställt tid för att sätta på vinterdäcken på husbilen. Fick skrapa is som satt hårt på rutan, det var tidig morgon som var bestämt. Husbilen har stått parkerad hos Linn & Björn sedan dess, då vi kan ha  värme, ca 7 – 8 grader i husbilen.  Är så skönt att komma till en varmare och torrare bil, sätta på gasolen så är det snart varmt ordentligt. Julhelgen får husbilen tjänstgöra som övernattningsplats.

Den 13/12 Var vi på SPF:s julbord. På kvällen kom vinterns första snö.

Början av December hade vi vårt Gåsagille som är en tradition sedan flytten till Skåne. Tack Eva & Gerry för detta.

Hämtade min syster på Knutpunkten, hon kom med tåget från Norrköping och har besökte oss några dagar. Vi blev bjudna på restaurang som en försenad 70 års present av henne och valde att ta oss till Höganäs Hamnkrog. Tack för den presenten, Katarina.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Tredje Advent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *