Tredje Advent

Bara några dagar till till julhelgen. Två millimeter snö har vi haft hittills, två dagar med riktig kyla minus 10 grader. Just dessa dagar var det beställt tid för att sätta på vinterdäcken på husbilen. Fick skrapa is som satt hårt på rutan, det var tidig morgon som var bestämt. Husbilen har stått parkerad hos Linn & Björn sedan dess, då vi kan ha  värme, ca 7 – 8 grader i husbilen.  Är så skönt att komma till en varmare och torrare bil, sätta på gasolen så är det snart varmt ordentligt. Julhelgen får husbilen tjänstgöra som övernattningsplats.

Den 13/12 Var vi på SPF:s julbord. På kvällen kom vinterns första snö.

Början av December hade vi vårt Gåsagille som är en tradition sedan flytten till Skåne. Tack Eva & Gerry för detta.

Hämtade min syster på Knutpunkten, hon kom med tåget från Norrköping och har besökte oss några dagar. Vi blev bjudna på restaurang som en försenad 70 års present av henne och valde att ta oss till Höganäs Hamnkrog. Tack för den presenten, Katarina.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Tredje Advent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *