Det blev……

i alla fall en vit JUL 2018. Som vi firade hos Åsa & Patrik i Kävlinge. Per-Thore & Ida och Linn & Björn och Barbro Åsa:s Mamma, Så våra barnbarn Rebecka, Pontus, Michaela, Cornelia och Ask. Tack alla för en trevlig Julafton!

Barnen hade gjort snöänglar som var riktigt fina.

Som vanligt får vi en bra plats att stå på med husbilen hos dem. Det är plant och så  kopplar vi El.  Natten var det plusgrader men vintertäcket var uppsatt ändå.

Barnens fina snögubbe i förgrunden MEN på juldagen var det inte mycket med den.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Det blev……

    • Barnen var glada för snön. Det blir mera riktig jul om det är snö. Ni är förstås vana att det alltid är snö hos er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *