Igår Söndag

Nu är vi igång och rullar med husbilen. Idag var det öppet hus hos Hymer i Ängelholm och även hos Bengt i Örkelljunga. Inte för att vi ska byta men nya uppkörningsklossar och det hade BiÖ men inte fick vi några med hem, glömde av det när vi åkte där ifrån. Så det får bli en tur till!  Vi fortsatte till Kävlinge väg 108 för en fika hos Patrik & Åsa och barnbarnen. Men först stannade vi till i Röstånga vid Söderåsens nationalpark så Lilla My fick springa av sig lite energi.

Länge sedan det skrevs på bloggen!

Anmälde mig till en utbildning via Akutinsats gällande HLR och Första Hjälpen hos Länsförsäkringar inriktat för seniorer, har deltagit tidigare på liknande kurs. Men här var det mera inriktad på den åldergrupp man befinner sig i. Det finns en App att ladda ner som är gratis både för Android och iPhone akutinsats.se

Något som är en grej för Helsingborg är att Tura på färjorna och äta mat. Det blir inte ofta för oss men nu har vi gjort det igen. Lite god mat i goda vänners lag är inte fel.

Fredag kväll var vi tillsammans med våra första grannarna här i Skåne på Pubafton i Mjöhult. Kullamust som har sin produktion här har även öppnat en pub/Fikeri. En gång i månaden har de ett speciellt tema. Nu var det 70-tals tema med bl.a. karaoke, nästa månad 60-tal osv. När vi bodde där ute så var detta en verkstad/smedja med musteriet vägg i vägg. Trevlig inredning med saker från trakten bland annat Edvard Persons piano.

6 reaktion på “Igår Söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *