Liten tur

Så blev det en tur med husbilen och en övernattning. När vi kom till Hallandsåsen vräkte regnet ner men efter hand så blev det bättre och solen tittade fram. Målet var ställplatsen i Ullared som välkomnade oss med sol. Satt ute till halv åtta på kvällen!  Vår tanke var att på måndag förmiddag gå in på varuhuset. Och då var ställplatsen ett toppen alternativ för en natt och många med oss resonerade lika för det var många husbilar där. Fint servicehus och välstädat. Vatten och tömning finns också.

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Liten tur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *