Gäster

Nu blev det jobbigt sa Lilla My har husse och matte köpt varsin plåtis. Nej, så är det inte för en av bilarna är redan bebodd av två andra hundar. Vi hade Stockholmsvänner som gästade oss. Trevligt att höra hur andra upplever vistelsen i plåtisen.

Ja, det är två Malibu inte konstigt att Lilla My blev fundersam.

Fredag morgon så var det snöväder och jag skulle till bilbesiktningen med Loppan.  Det gick bra att köra dit, men körde där ifrån med en tvåa i protokollet. Bromsslang vänster fram. Bytt på högra sidan för några år sedan också påpekande på besiktningen.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Gäster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *