Mölle hamn

Efter besök hos vänner i Arild körde vi till Mölle för att se vad som har hänt på hamnplanen. Köpte årets första glass som vi satt i solen käkade upp.

Mölle hamnplan har förändras och snyggats upp, nya hus byggda och nya toaletter. Bättre med parkering för personbilar men husbilar  “göre sig icke besvär” Mölle är inte husbilsvänligt. På hamnplan får man inte parkera med husbil det får bli utefter trottoarerna på vägen ner till hamnen. Glasskiosken finns i nya huset. Många bodar är under uppbyggnad får se vad det blir där mera. Restauranger kommer det säkert att bli. Ett stort soldäck finns också. Två Danska segelbåtar hade hittat hit och låg förtöjda vid kajen, mycket folk i rörelse idag.

Några bilder där ifrån idag första bilden från Arild sedan Mölle.

4 reaktion på “Mölle hamn

    • Trångt är det men parkera på dagen är väl OK men övernatta är det svårare med-
      Nu på hamnplanen är inte husbilar välkomna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *