Timmernabben

Vi velade vart vi skulle köra, tittade på vädret men det såg ut att vara trist vart vi än tänkte oss. Så det blev Småland och till CC Camping Timmernabben och här stannar vi i ett par  dagar. Måste utnyttja frinätterna som vi har förtjänat på Elmia.

Nu hoppas vi att vädret visar sig från sin bästa sida.

Några bilder från Valborg i Kåseberga

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Timmernabben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *