Hillerstorp

Lämnade Solsidan och Gisela och Micke på måndagsmorgonen. Vi pratade om  att köra till Fagerås och titta på påskliljorna. Det är en säsongsplats där blommar över en miljon påskliljor. Det är bara öppet ett par dagar till och kylan har knäckt blommorna så vi får ta det ett annat år. Hemsidan Fagerås

Är det ni som har parkerat på ställplatsen frågade butiksägaren när jag kom uppför trappan till affären, då är ni Hjärtligt Välkomna till Hillerstorp. Verkligen välkomnande  här i byn med ställplats vid hamnen. Bra tillrättalagd asfaltsyta och skyltad för några husbilar. Bra promenadväg för mig och Lilla My.

Var säkert minusgrader i natt men vi frös inte! När vi lämnade Hillerstorp och körde mot Smålandsstenar så var det snö bredvid vägen

Nu blir vi hemma en stund och planerar nästa resa!

2 reaktion på “Hillerstorp

  1. Åtskilliga är de gånger jag har varit i Hillerstorp, men Hillerstorps Hamn har jag aldrig hört talas om. Däremot har några på jobbet talat om påskliljorna i Fagerås. Tråkigt att kylan lagt hinder i vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *