Konst…….

Blev ett besök på Wanås idag och titta på årets utställning. Sydnytt har haft reportage där ifrån så lite nyfikna blev vi. Trevligt utflyktsmål att se på installationer både inomhus och i naturen. Det är väl inte allt som tilltalar oss men en konstutövare hittar på att blåsa upp som en jätteballong i skogen. En stor yta med upp och ned vända Coca-Cola flaskor där botten är avslagen. Sedan 1987 har det visas konst som de benämner det, internationell samtidskonst med inriktning på platsspecifika installationer.

Wanås Gods är privatägt. Wanås Gods AB bedriver jordbruk växtodling och mjölkproduktion

Sedan körde vi till Kristianstads vattenrike. Vi såg skylten Biosfärområden för några veckor sedan och blev nyfikna.

4 reaktion på “Konst…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *