Konst…….

Blev ett besök på Wanås idag och titta på årets utställning. Sydnytt har haft reportage där ifrån så lite nyfikna blev vi. Trevligt utflyktsmål att se på installationer både inomhus och i naturen. Det är väl inte allt som tilltalar oss men en konstutövare hittar på att blåsa upp som en jätteballong i skogen. En stor yta med upp och ned vända Coca-Cola flaskor där botten är avslagen. Sedan 1987 har det visas konst som de benämner det, internationell samtidskonst med inriktning på platsspecifika installationer.

Wanås Gods är privatägt. Wanås Gods AB bedriver jordbruk växtodling och mjölkproduktion

Sedan körde vi till Kristianstads vattenrike. Vi såg skylten Biosfärområden för några veckor sedan och blev nyfikna.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Konst…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *