Nu är…….

det beställt och bokat att vi åker till Bornholm tillsamman med Mats & Annika. Vi har pratat om Bornholm i många år så nu äntligen blir det av. Vi fick tacka nej för några år sedan när några vänner frågade om vi vill hänga på. Nu är det bara vädret som kan ställa till det, men hoppas på varmare och soligare dagar.

Sevärdheter saknas inte på Bornholm denna länken har en del att presentera. Både av rundkyrkor, fyrar, vinrankor, Bornholms byar och skiftande natur  Bild Googel Maps

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

9 reaktion på “Nu är…….

    • Det var häftigt vi har varit två gånger i Finland den vägen.
      Nådendal med Finnlines?

  1. Vad härligt med Boenholm. Jag var där och campade med husvagn och tre barn för ca 30 år sedan och nu har vi pratat om ett husbilsbesök, men tyvärr räcker inte tiden i år. Ska bli kul att läsa om er resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *