Nu är…….

det beställt och bokat att vi åker till Bornholm tillsamman med Mats & Annika. Vi har pratat om Bornholm i många år så nu äntligen blir det av. Vi fick tacka nej för några år sedan när några vänner frågade om vi vill hänga på. Nu är det bara vädret som kan ställa till det, men hoppas på varmare och soligare dagar.

Sevärdheter saknas inte på Bornholm denna länken har en del att presentera. Både av rundkyrkor, fyrar, vinrankor, Bornholms byar och skiftande natur  Bild Googel Maps

9 reaktion på “Nu är…….

    • Det var häftigt vi har varit två gånger i Finland den vägen.
      Nådendal med Finnlines?

  1. Vad härligt med Boenholm. Jag var där och campade med husvagn och tre barn för ca 30 år sedan och nu har vi pratat om ett husbilsbesök, men tyvärr räcker inte tiden i år. Ska bli kul att läsa om er resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *