På väg

Gisela & Micke och Moa & Fritz kom och hälsade på oss en stund vid middagstid. Kul att höra Giselas planer om det som hon har dragit igång.  Det handlar om friskvård.

Nu är vi på väg genom Skånes landskap ikväll stannade vi i Ystad. Växlade lite danska pengar. Oj, så dålig kursen är. Lite kontanter är nog bra att ha på fickan när vi kommer över till Bornholm. Vi har hamstrat lite mat här hemma och  lite får vi kosta på oss där. Ser fram mot vistelsen!

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “På väg

  1. Det ska bli kul att få följa med er över dit. Fin “rapsvägbild”.
    Passar på att fråga: varifrån är bloggbilden med husbilen tagen? Är det den långa tunneln i Norge?

    • Lærdalstunnelen är en 24,5 kilometer lång tunnel mellan Lærdal och Aurland i västra Norge. En bild i Söderköping en utanför Ullared Sumpafallens naturreservat en i Frankrike så vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *