Dalhalla

Dalhalla den 13/7 med Kalle Moraeus och gäster.  Hade väntat mig mera solospel av Kalle själv men i stort så var det en lyckad kväll för oss. Inte så välbesökt heller, många tomma stolar synd. Gäster Lasse Berghagen, Ann-Louise Hanson, Loa Falkman, Emmi Christensson, Orsa Spelmän samt Kalles eget band ”Hej Kalle”.

Ställplatsen insläpp kl 14.00 vi kom några minuter före två, men vi var inte ensamma att vara på plats tidigt. Samtidigt började det att droppa på framrutan.

Det kom en riktig regnskur när vi anlände till Dalhalla och kom på plats med husbilen. Min väder app visade sol, Birgittas App visade åska klockan nitton men det blev en alldeles underbar kväll med uppehållsväder och sol.

Nära entrén hade valt alldeles rätt plats, nummer 29.

Bra ordnat för husbilar, kan tyckas vara lite dyrt 175 kr för 24/h. Stora fina väl markerade platser. De som vill har tillgång till WC, fanns en kod på biljetten och så  fanns det soptunnor. Bilden tagen uppifrån  andra  parkeringen. Var nog ett hundratal husbilar på kvällen, är säkert upp emot 150 platser

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Dalhalla

  1. Wow vad välordnat! Det var bra info, för rätt var det är så åker vi dit och njuter av skönsång. Ska faktiskt kolla in deras evenemang direkt och påminna mig själv till våren att kika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *