Dalhalla

Dalhalla den 13/7 med Kalle Moraeus och gäster.  Hade väntat mig mera solospel av Kalle själv men i stort så var det en lyckad kväll för oss. Inte så välbesökt heller, många tomma stolar synd. Gäster Lasse Berghagen, Ann-Louise Hanson, Loa Falkman, Emmi Christensson, Orsa Spelmän samt Kalles eget band “Hej Kalle”.

Ställplatsen insläpp kl 14.00 vi kom några minuter före två, men vi var inte ensamma att vara på plats tidigt. Samtidigt började det att droppa på framrutan.

Det kom en riktig regnskur när vi anlände till Dalhalla och kom på plats med husbilen. Min väder app visade sol, Birgittas App visade åska klockan nitton men det blev en alldeles underbar kväll med uppehållsväder och sol.

Nära entrén hade valt alldeles rätt plats, nummer 29.

Bra ordnat för husbilar, kan tyckas vara lite dyrt 175 kr för 24/h. Stora fina väl markerade platser. De som vill har tillgång till WC, fanns en kod på biljetten och så  fanns det soptunnor. Bilden tagen uppifrån  andra  parkeringen. Var nog ett hundratal husbilar på kvällen, är säkert upp emot 150 platser

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Dalhalla

  1. Wow vad välordnat! Det var bra info, för rätt var det är så åker vi dit och njuter av skönsång. Ska faktiskt kolla in deras evenemang direkt och påminna mig själv till våren att kika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *