Parkera

Så här vill man inte att det ska se ut där man vill parkera. Nu försäkrade vi/jag mig om att det var mjuka grenar och löv, som inte kunde skada husbilen. Var ingen annan plats på gatan som var ledig där vi kunde fickparkera säkert på.

Skickat mail till berörd kommun, påpekat om att trädbeskärning är otillfredsställande.

Så här ska träd och buskar vara beskärda så att gående ,cyklister och fordon kan passera obehindrat även kunna parkera utan risk för skador.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Parkera

  1. Oj det var trångt på den platsen. Vi skulle nog själva ha kapat dom kvistar som var ivägen för att skydda bilen det man kan?…bra att ni sa till. Tycker dock att det ser lika ut i vår kommun också m gräsklippning o ogräsrensning i rabatterna som inte fixas. Kram till er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *