Hemma igen

I går den 19 Juli kom vi hem till Yrvädersgatan. Nästan fem veckor har vi varit ute med husbilen, 250 mil har vi rullat. Vi har tillbringat tiden i Dalarna med att ta det lugnt men även sett oss omkring. Besök vänner i norra delen av Dalarna upp mot Särna, Idre och i Leksands trakten. På hemvägen stannade vi i Katrineholm och på Vikbolandet ett par dagar hos Gisela & Micke och hos vänner i Söderköping.

Kommer hem med  tvättsäck överfull och husbilen skitig så  idag går tvättmaskinen och husbilen blev tvättad och städad.

Friheten med husbil är att man kan stanna där man tycker det är fint.  Vill man ha tillgång till service så finns det ställplatser och campingar att utnyttja.

Ett snöre i den  plisserade myggnätsdörren har gått av. Någon som har erfarenhet och som bytt snöre och läser det här får gärna höra av sig.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Hemma igen

  1. Det är egentligen otroligt skönt att få komma hem ibland o få fixat allt det där som får vänta i husbilen. Själva gjorde vi en retur till stugan i Sälen o där går tvättmaskinen för fullt.
    Snöret i nätet – ve o fasa om det går sönder har hört att några betalat 7-8000 för att få hjälp! Kanske blev nätet utbytt i sin helhet, kommer inte exakt ihåg!
    Men vår lille sitter ofta där o vill ut, så det gäller att passa på honom hela tiden.
    Ha det gött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *