Skruvs Fiskecamp

Några dagar tillsamman med sonen och barnbarnet för att komma iväg och fiska och umgås. Vi valde Skruv fiskecamp mycket lämplig nybörjare plats.

Här finns några sjöar som till och med är gratis behövs inget fiskekort. Men så har vi också Laxsjön med ädelfisk, där får vi avluta när vi har fått in tekniken.

På vägen dit återupplevde vi ”Bilkyrkogården” på Kyrkö mosse som ligger utanför Ryd  Tingsryds kommun, Småland. Men Patrik (sonen) hade inget minne av att ha varit där var säkert 40 år sedan. Det var så mycket bilar parkerade vid platsen så det verkar fortfarande vara en populär plats. På platsen finns ca 150 bilar från mitten av 1900-talet

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Skruvs Fiskecamp

  1. Fiske måste jag nog ta upp igen på att göra listan. Speciellt när vi bosätter oss vid sjökanten. Men skräp i naturen är vidrigt i mina ögon. Detta gäller inte minst bilvrak som man kan se samlat som här, eller enskilda vrak i skogen lite varstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *