Fiske

Välbesökt  här på campingen, vår bil i mitten av bilden.

Meta fisk går också bra att göra, fisken har nog tagit en vilostund.

Pontus kastar ut blir det napp denna gång? Bra sving i kastet!

Här sitter tre generationer kopplar av efter maten och en dags fiske. Ingen fisk i stekpannan eller på grillen. Den enda fisken vi fick ville inte fastna riktigt på kroken, visade sig bara i vattenytan och låsande från kroken

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Fiske

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *