Fiske

Välbesökt  här på campingen, vår bil i mitten av bilden.

Meta fisk går också bra att göra, fisken har nog tagit en vilostund.

Pontus kastar ut blir det napp denna gång? Bra sving i kastet!

Här sitter tre generationer kopplar av efter maten och en dags fiske. Ingen fisk i stekpannan eller på grillen. Den enda fisken vi fick ville inte fastna riktigt på kroken, visade sig bara i vattenytan och låsande från kroken

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Fiske

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *