Träffat vänner……..

Vi bestämde med Pelle & Eva att träffades på Dalskärs Camping Bergkvara. Vi kunde köra ungefär halva vägen var till platsen vi skulle träffas. Från tisdag och fem dagar fram har vi varit ute. I morgon spelar Norrköping och Helsingborg fotboll och en av oss skulle på matchen.  Platserna som var bokade på campingen var nära servicehuset. Bra ordnat för husbil med tömning av gråvatten och andra faciliteter. Birgitta och jag är inte ofta inne på camping men vid ett sådant här tillfälle är det alldeles utmärkt att vara det.

Vädret har varit bra, blåsigt men uppehåll, varmt och sol. Vi har kunnat sitta ute i solen.

Kräftskiva ordnade vi till med olika läckerheter både vanliga kräftor och havskräftor. Här är bevis på att vi kunde sitta under bar himmel och festa till.

Utflykt både till Riksglasskolan i Pukeberg Nybro och till Kristianopel har vi gjort. Glasskolan hade inte startat sin verksamhet för terminen än. Vi upplevde att mycket var stängt för säsongen redan . Kristianopel en historisk plats, men också en camping inne i fästningen.

.Dalskärs Camping ligger fint utefter kusten. Pris nu i mellansäsong var 250 kr/dygn den 25 /8 gick det ner till 200 kr lågsäsong stänger i September.

Vår äldsta dotter med sambo ska flytta till Skåne och har sitt hus på Vikbolandet ute till försäljning.

Knuttorp Solgläntan

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Träffat vänner……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *