Träffat vänner……..

Vi bestämde med Pelle & Eva att träffades på Dalskärs Camping Bergkvara. Vi kunde köra ungefär halva vägen var till platsen vi skulle träffas. Från tisdag och fem dagar fram har vi varit ute. I morgon spelar Norrköping och Helsingborg fotboll och en av oss skulle på matchen.  Platserna som var bokade på campingen var nära servicehuset. Bra ordnat för husbil med tömning av gråvatten och andra faciliteter. Birgitta och jag är inte ofta inne på camping men vid ett sådant här tillfälle är det alldeles utmärkt att vara det.

Vädret har varit bra, blåsigt men uppehåll, varmt och sol. Vi har kunnat sitta ute i solen.

Kräftskiva ordnade vi till med olika läckerheter både vanliga kräftor och havskräftor. Här är bevis på att vi kunde sitta under bar himmel och festa till.

Utflykt både till Riksglasskolan i Pukeberg Nybro och till Kristianopel har vi gjort. Glasskolan hade inte startat sin verksamhet för terminen än. Vi upplevde att mycket var stängt för säsongen redan . Kristianopel en historisk plats, men också en camping inne i fästningen.

.Dalskärs Camping ligger fint utefter kusten. Pris nu i mellansäsong var 250 kr/dygn den 25 /8 gick det ner till 200 kr lågsäsong stänger i September.

Vår äldsta dotter med sambo ska flytta till Skåne och har sitt hus på Vikbolandet ute till försäljning.

Knuttorp Solgläntan

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Träffat vänner……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *