Ut med husbilen

Nu ska vi ut en vecka med Husbilen på ostkusten tillsammans med vänner. Körde på förmiddagen idag från Helsingborg kom in i ett kraftigt regnskur, men vädret har bättrat sig. Det har lovats skapligt väder nu i veckan. Stannar en natt i Karlskrona, vacker stad vid vattnet, står alldeles vi strandkanten. Det blåser men det är soligt, inte skönt att vistas utomhus men i bilen har vi det bra.

Ställplatsen centrum nära var välbesökt .

Gratis service för husbilar finns N56.1701 E15.594 med tömnings möjligheter av gråvatten och latrin och även  friskvatten att tanka.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Ut med husbilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *