Insektsvänligt

Nu är vi i Danmark hos vår yngsta dotter med familj. Det var så mycket solrosor utefter vägen, fortfarande rakryggade och stolta. Påpekade detta för Ida, så sa vår dotter har ni inte sett alla andra blommor i raden. Vid första anblicken var det solrosorna vi såg, mycket var nog överblommat nu. Men vilken blomsterprakt det måste ha varit i sommar. Ett smörgåsbord för alla insekter. Fin gest av bonden eller kommunen att så denna raden, vem det nu är som har gjort det. Rad på ca två – tre meters bred utefter fältets hela längd.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Insektsvänligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *