Sommar fest…….

Hos Ida & Per-Thore och Ask har vi varit några dagar. Dels för att hjälpa dem och att få umgås lite mera med vårt barnbarn Ask. Som avslutning vara med på en kombinerad Födelsedags och Sommarfest. Det var högsommarvärme, vi  satt ute till klockan 23.00. Såg hur himlen lystes upp av blixtar söder ut. Strax efter kl 23.00 kom regnet och ett kraftigt åskväder men då var vi redan i Husbilen.

Vi gjorde en utflykt på fredagen när vårt barnbarn var i skolan, till Nordsjällands charmiga kuststäderna Tisvilde Danska Rivieran, och till gamla fiskebyarna Gilleleje och Hornbæk.

Tisvilde Birgitta ångrade att inte baddräkten var med.

I lördags förmiddag var vi till Valby Park, Köpenhamns näst största park. Där finns 12000 rosor och fint arrangerade trädgårdar. Många med vatten och lekplatser. Familjen har tidigare bott på Sjælør Boulevard nära parken men vi har aldrig tidigare varit inne och upptäckt själva parken. Gick fint att få plats med husbilen på parkering vid parken.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Sommar fest…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *