Förra sommarens torka!

Förra sommarns torka tog kål på thujahäcken. De har också grävt utanför häcken för fiberinstallation. Vi har inte haft någon brådska med att ta bort den men nu så.

Har börjat med slitet att få bort de vissna plantorna i häcken. En dag till så är det färdigt  att börja återställa för ny plantering. Nu är det bara att vänta på höstens kompostflak så vi kan kasta det som vi tagit bort, dröjer en hel månad till innan den kommer till samfälligheten. Nu får vi försöka hitta plantor som har kommit upp i höjden när vi ska plantera nytt.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Förra sommarens torka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *