Förra sommarens torka!

Förra sommarns torka tog kål på thujahäcken. De har också grävt utanför häcken för fiberinstallation. Vi har inte haft någon brådska med att ta bort den men nu så.

Har börjat med slitet att få bort de vissna plantorna i häcken. En dag till så är det färdigt  att börja återställa för ny plantering. Nu är det bara att vänta på höstens kompostflak så vi kan kasta det som vi tagit bort, dröjer en hel månad till innan den kommer till samfälligheten. Nu får vi försöka hitta plantor som har kommit upp i höjden när vi ska plantera nytt.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Förra sommarens torka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *