Husbilsträff

Det blir Skördefest på Arilds Vingård  cirka tre mil hemifrån till helgen. Ska bli kul att komma ut, länge sedan vi deltog i någon husbilsträff. Träffa nya och gamla bekanta inte bara från Helsingborg. Ett trettiotal husbilar kommer det att bli. Det blir att  bege oss ut på vinfälten tillsammans och plocka druvor några timmar. Sedan visning av processen av druvorna och äta lite gott på kvällen.

Foto NÅH.   Route des vins Alsace   2013 var vi här på vår resa ner till Portugal.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Husbilsträff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *