Husbilsträff

Det blir Skördefest på Arilds Vingård  cirka tre mil hemifrån till helgen. Ska bli kul att komma ut, länge sedan vi deltog i någon husbilsträff. Träffa nya och gamla bekanta inte bara från Helsingborg. Ett trettiotal husbilar kommer det att bli. Det blir att  bege oss ut på vinfälten tillsammans och plocka druvor några timmar. Sedan visning av processen av druvorna och äta lite gott på kvällen.

Foto NÅH.   Route des vins Alsace   2013 var vi här på vår resa ner till Portugal.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Husbilsträff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *