Tredje advent

Advent tiden har varit en lång väntan!  Vi har väntat på  Giselas och Mickes och  ankomst till Skåne. Igår, lördag kom de sista flyttlasten. Så nu är Gisela hemma igen och inte så konstigt för Micke att flytta till Skåne, han har del av sin familj här i västra delen av Skåne.

Ikväll kom Patrik & Åsa och barnen och hälsade på oss. Annars så har vi tagit det lugnt i regnvädret idag, efter flytthjälpen vi bestod med igår.

Bild från 2012   När vi var i Spanien.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Tredje advent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *