Lite snö 29 Nov

I går föll första snön i Ödåkra även inne i Helsingborg.  Lånad bild SVT

Fick se solen en stund på eftermiddagen. Inte har vi haft många soltimmar i November.

Toppen väder vid kl 15,00 när jag och Lilla My startade hundpromenaden med “Hundpromenad hela veckan” gänget  i Bruces skog.  Som är ett naturreservat stort som 350 fotbollsplaner med skiftande natur gammal ekskog och bäckar och våtmarker.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Lite snö 29 Nov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *