“Gåsamad”

Vi hade så trevligt tillsammans med  Eva & Gerry och Kerstin på Gåsamiddagen.  Som vanligt var bordet dukat med både silver och linneservetter, inga tillbehör fattades. Gåsen mättade både kropp och själ, så idag behöver vi inte mycket att äta.

Gåsamiddag blev en tradition för oss för ca 30 år sedan, tillsammans med våra vänner när vi hamnade på den Skånska landsbygden. Tack en en gång Eva och Gerry!

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på ““Gåsamad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *