Täcket är på

Vi har inte så bråttom, stannar några nätter på vägen upp till Östergötland. Först Örkelljunga, vi kom sent iväg efter besök hos Patrik & Åsa. Sedan valde vi Vadstena ställplats en natt,  en fin plats nära stan och man kan koppla El. Det har varit kallt nu några dagar  så MASA skyddstäcke kom på bilen igår kväll. Var lite osäker på gasolen skulle räcka, måste tanka.

Ingen trängsel på ställplatserna men vi har inte heller varit enda husbilen som har stannat. Man möter inte så många husbilar på vägen denna årstiden.

Vaknade idag och det var is på vattenpölarna och det krasade under fötterna i gräset när vi var ute, Lilla My och jag. Ser ut att bli en fin dag solen har gjort oss den äran och värmer nu på framrutan.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Täcket är på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *