Vinter

Kallt har det varit några nätter och i lördags kväll började det att snöa. Söndag morgon fick vi promenera på snötäckt väg. Lilla My fick fnatt och rusade fram och tillbaka. Hon tyckte det var kul med snö men på eftermiddagen var det plusgrader och snön var borta. Nu har det lovats plusgrader över nyår.

Önskat alla ett gott slut och GOTT NYTT ÅR.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Vinter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *